HAIR DETOX: hvad er det og hvordan gør man?

Oprettet d. under TIPS TIL SUNDT HÅR

HAIR DETOX: hvad er det og hvordan gør man?

Nyt år, frisk hår! Et nyt år er det perfekte tidspunkt at etablere nye og sunde vaner. Træn mere, spis sundere og lev mere bevidst. Dit hår og hovedbund kræver også en genopladning. Smukt og sundt hår starter med ordentlig pleje. Start året rigtigt med en hårafvænning. I denne artikel vil du opdage, hvad hårdetox er, hvilke behandlinger der findes, og hvad du selv kan gøre for et sundt hår.

HVAD GØR EN HÅR DETOX?

Der er flere grunde til, at dit hår higer efter en detox. Brug af utilstrækkelig hårpleje, varme brusebade og tørshampoo kan skabe ubalancere dit hår og hovedbund. Som følge heraf kan der opstå hårbrud, skæl eller hårtab. Detox af din hovedbund hjælper med at afhjælpe disse almindelige problemer. En hårdetox er en intensiv hårplejebehandling, der genopretter håret og beroliger hovedbunden. Det stimulerer cellefornyelsen og skaber det perfekte grundlag for din hårpleje og hårstyling. Vidste du, at sundt hår starter med en sund hovedbund? Skånsom hovedbundspleje hjælper også med at forhindre betændelse og reducere kløende, tør eller irriteret hud.

CARE DERMA PEELING

Peeling rengøre og renser dybt i hovedbunden ved at fjerne de døde hudceller og produktopbygning!

  • Naturlige mikrokorn, der stimulerer cellefornyelsen ved at reducere tykkelsen af det øverste lag af hudceller. 
  • Indeholder glykolsyre som er den hellige gral til eksfoliering.
  • Denne alfa-hydroxysyre af den mindste størrelse kan trænge ind i huden og løsne døde hudceller.
  • Formlen er infunderet med arginin, der er kendt for sin fremragende hudplejende og fugtgivende egenskaber og kan hjælpe med at fremme hårvækst. 

Vejledning:

Trin 1: Gør håret vådt, påfør derefter Keune Care Derma Peeling og masser ind i hovedbunden, 

Trin 2: For grundigt at fjerne Keune Care Derma Peeling skal du vaske håret to gange med Keune Care Shampoo, den der passer bedst til dit behov.

Trin 3: Tilfør håret fugt ved hjælp af Keune Conditioner.

Ønsker du at bruge en hårkur, skal den tilføjes inden du kommer Conditioner i håret. 

 

HVORDAN DETOXER DU DIT HÅR HJEMME?

Tørshampoo og tørbalsam er de produkter, du skal lægge til side under din detox. Vaske dit hår til to gange om ugen. Og begræns brugen af ​​din føntørrer og andre stylingværktøjer. At strække tiden mellem shampoo kan være godt for dit hår, men det kan også betyde, at du opbygger for meget produkt ved dine rødder. Når du vasker dit hår, skal du sørge for at detoxe din hovedbund og dit hår fuldstændigt ved at fjerne denne produktopbygning. Med en dybderens vil du sikre et sundt fundament for resten af ​​din stil.

KEUNE DERMA TIL EN SUND HOVEDBODEN

En shampoo af god kvalitet kan gøre hele forskellen. Vores plejeprodukter er videnskabeligt testet for specifikke hårproblemer i vores Keune Lab. Der er en linje til ethvert hårbehov, fra glat til krøllet hår. Til følsom hovedbund er Derma-linjen et match made in heaven. Keune Derma-linjen er designet til at fremme optimal hovedbundssundhed. Er din hovedbund ofte stram og kløende? Derma Sensitive-linjen er specielt til personer med følsom hovedbund. Keune Derma Activate tilbyder de perfekte produkter mod hårtab. Keune Derma Exfoliate beroliger hovedbunden og bekæmper skæl. Keune Derma Regulate genopretter balancen i fedtet hår.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar