FÅ MERE VOLUMEN I DIT HÅR

Oprettet d. under ALLE EMNER, TRENDING, HOW TO

 FÅ MERE VOLUMEN I DIT HÅR

Kunne du tænkte dig mere volume i dit hår? Det forstår vi godt. Det er ikke særlig svært at få mere volume i håret. Du skal bare arbejde lidt for det. Vores Keune eksperter giver dig tips til, hvordan du giver dit hår mere volume.

 

HVORDAN GÅR DU MERE VOLUMEN I DIT HÅR?

Det er kendt, at visse hårstrukturer har mere egen volumen end andre. Med krøller har du for eksempel naturligt mere volumen i håret end folk med glat hår. Det er dog ikke umuligt at få mere volumen i håret, hvis du har tyndt eller glat hår. Dette er tipsene til mere volume i dit hår:

 

1. FÅ DEN RIGTIGE KLIPNING

Du kan ikke klippe volumen i dit hår, men du kan sørge for, at din klipning er velegnet til at skabe mere volumen. For eksempel har alle skulderlange frisurer allerede mere volumen. Med længere hår bliver dit hår tungere, og du skal anstrenge dig mere for at få volumen i håret. Spørg din frisør om personlig rådgivning om, hviken klipning der passer dig bedst. 

2. BRUG DE RIGTIGE PRODUKTER

Har du langt hår, eller vil du bare give dit hår den ekstra wow-effekt? Brug gode hårprodukter, der giver ekstra volumen. Når du påfører disse hårprodukter i håndklæde tørt hår og derefter føntørrer dit hår, får du den volumen i håret som du ønsker. Hvis du vil tilføje volumen til tørt hår, skal du bruge en volume pudder eller tørshampoo

 

3. FØNTØR VOLUMEN I HÅRET

Føntørring er det ultimative tip til mere volume i dit hår! Hvis du lader dit hår tørre naturligt, får du ikke volumen. Håret får så sin naturlige form. Hvis du vil have mere volumen, så spray Keune Root Volumizer på rødderne af dit hår og læg en mousse på længderne af håret. Hold derefter hoved nedad og føntør dit hår. Er du lidt handy? I så fald kan du også tørre dit hår, mens du styler det med en børste på samme tid. Hvis du har krøller, så brug en diffuser på din føn. Med det giver du mere definition til dine krøller. 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar