So Pure

Oprettet d. under ALLE EMNER, PRODUKTINDSIGT

So Pure

MAXIMUM HAIR RESULTS. MINIMUM PLANET IMPACT.

Mød So Pure. Vores nye genopfyldelige hårplejeserie. Vegansk, Cruelty Free og miljøvenlig. Linjen er skånsom mod håret, venlig mod planeten og vil snart skinne på dit badeværelse. På vores rejse mod en bæredygtig fremtid tæller hver flaske. Deltag i refill-revolutionen, og lad os blive håret til en bæredygtig fremtid.

 

NOGET FOR ENHVER SMAG

So Pure-serien består af 4 produktlinjer.

 

COOL

SHAMPOO, CONDITIONER

Blondt, gråt, sølv eller lavendel hår? At holde det køligt er nøglen. Bogstaveligt talt. Derfor indeholder Cool-produkter kraftige lilla pigmenter, som neutraliserer messing og opfrisker sølvtoner. Samtidig er de utrolig skånsomme mod håret. Cool indeholder også acaibærekstrakt, som er super rig på antioxidanter og hjælper med at beskytte håret mod oxidation og falmning af farve. Resultatet? Silkeblødt hår med en uimodståelig iskold glød – efter kun én vask.

 

CLARIFY

SHAMPOO, CONDITIONER

Fedtet hovedbund? Produktopbygning? Bekymret for forurening? Clarify er her for at hjælpe. Hård mod snavs og fedt, mild mod hår og hovedbund, Clarify-produkter renser i dybden uden at strippe. Hvordan det virker? Afgiftende granatæble hjælper med at fjerne snavs og produktopbygning. Og vores anti-forureningsteknologi hjælper med at beskytte håret mod forurening ved at forhindre, at for mange forureningspartikler klæber til håret. Tal om multi-tasking!

RESTORE

SHAMPOO, CONDITIONER, MASK

Når tørsten er ægte, så ræk ud efter vores Restore-linje for øjeblikkeligt at slukke tørt, beskadiget hår. Disse produkter er pakket med stikkende kaktusfigenekstrakt og hydrerer hver hårstrå indefra og ud. Til hår, der ser godt ud og føles endnu bedre.

 

RESTORE

SHAMPOO, CONDITIONER, MASK

Frizz, flyaways: vi elsker dem. Samtidig ved vi, at du måske vil skifte stil og prøve et slankere look. So Pure Polish er din hårløsning! Som navnet antyder, polerer disse produkter håret, indtil det er glat. Oven i købet beskytter de mod fugt, så du kan stole på, at håret ikke kruser, selv på de mest lune dage. Infunderet med chiafrø leverer Polish også tiltrængt fugt til hår, der er udsat for krus, og hjælper med at forme og definere det. Resten af ​​looket er op til dig - om du går efter pin straight eller krøllet og hoppende.

 

SO PURE REFILL

HOT TO USE

Vælg din hårløsning og produktstørrelse. Cool, Restore, Polish eller Clairfy. Shampoo eller balsam. Genopfyldelige flasker kommer i 400 ml eller 1000 ml størrelser. Bemærk venligst: disse er tomme, når du køber dem, så glem ikke din refill-pose, der indeholder det faktiske produkt!

 

1. TRÆK KLISTERMÆRKET AF DIN REFILL-POSE.

Du kan mærke indholdet af din genopfyldelige flaske med et praktisk klistermærke. Træk det forsigtigt af refill-posen.

 

2. PLACER KLISTERMÆRKET PÅ DIN GENOPFYLDELIGE FLASKE.

Placer mærkaten på låget på din genopfyldelige flaske, så du kan se, hvad den indeholder med et øjeblik. Fyld din flaske op, og du er godt i gang.

 

 

DE 4 SØJLER

REFILL

Køb en genopfyldelig shampoo- eller balsamflaske én gang, og skift derefter til genopfyldningsposer. Du vil bruge mindre plastik* uden at skulle tænke over det.

 

GENBRUG

So Pure produktformler er baseret på sukkerroeaffald. At bruge det, der allerede er der, reducerer ikke bare spild, men sukkerroer har også en forskønnende, nærende effekt på håret. Tal om en win-win.

 

KONCENTRERET

Koncentrerede shampoo og balsam. Bruge mindre, få mere? Med disse produkter: absolut.

 

CO2 NEUTRAL

Vi udviklede So Pure med den tro, at hvert trin i livscyklussen tæller: fra produktion til formler, transport og emballering. Og for at kompensere for vores CO₂-fodaftryk udligner vi alle uformindskede emissioner med et certificeret kulstofkompensationsprojekt. *57 % mindre plastik pr. ml baseret på seks 400 ml poser sammenlignet med tidligere 250 ml So Pure-flasker.

 

 

 

SO PURE ER CO2 NEUTRAL

Når du laver produkter, skal du tage hensyn til miljøpåvirkningen. Hvert skridt på vejen. Fra produktion til formler, transport til emballage. Her er, hvad vi gjorde for at gøre So Pure-produkterne certificeret kulstofneutral.

 

LÆS MERE HER

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar