Sommer Trends

Oprettet d. under ALLE EMNER, TRENDING

Sommer Trends

SOMMERENS TRENDS OG PRODUKTER TIL DE UNIKKE LOOK.

Vi har samlet 3 looks så du er med på moden hele sommeren. 

 

GO CHIC, GO SLEEK

Las os få noget på det rene. Slankt hår ser øjeblikkeligt stilfuldt ud. Intet siger chic som slankt hår. Med dette blanke look vil du overstråle solen.

Hårmoden skifter sigesom årstiderne og denne sommer, vil du se en masse glansfuldt, slankt hår. 

Dette glatte, stilfulde look er et globalt hit og perfekt til de varme og fugtige dage. 

Har du brug for hjælp til at holde det sleek? Keune Straigh Cream holder dit hår slankt og glat indtil din næste vask. Leder du efter mere glans og mindre Krus? Keune Style Defrizz Serum er din bedste ven. Beskyt fir håt mod vejr og vind med Humidity Shield. Uanset om det er en dag på stranden eller en nat på klubben, vil din slanke frisurer bevare sin form og glans. 

 

TWIST IT, TWIRL IT, BRAID IT

Sommeren er tiden hvor du kan vise din stil frem. Lad dit hår tale for dig. Se cool ud og forbliv cool med en af de bedste og ældste sommerfrisurer: fletninger

Dit hår bliver varmt og tungt på de lune sommerdage. Fletninger er en pratisk og stilfuld måde at holde varmen væk fra dit ansigt og hals. Derudover er de uendelig alsidig. Flet dit hår, som du vil, og vis din stil frem!

Vil du vide det bedste? Fletninger fungerer med alle hårtyper. Alt du behøver er noget ordentlig hårpleje. Brug noget Salt Mist for at få et godt greb. Tøm de flyvske hår og lås fletningerne med vores Forming Wax, så du nemt kan tage fat i dit hår og sno det som du vil. Når det hele er klar, lås det på plads med Style Soft Mousse. Den låser fugt inde og hjælper dig med at holde dine fletninger længere.  

 

GET WET TO KEEP YOUR COOL

Bare lad dit hår tale. Bliv vod for at holde dig kølig denne sommer. Omfavn det våde look, der har taget modeverdenen med storm.

Sommeren kan være varm og fugtig, og dette look giver en forfriskende og kølende effekt. Det våde udseende giver illusionen af bare at træde op af vandet, hvilket gør det til et visuelt cool og forfriskende stilvalg. Den bedste del? Det er et look med lav vedligeholdelse, der kræver minimal styling. Gør den perfekt til en afslappet sommerstemning.

Har du brug for kølig hydrering og næring på de lune dage, så er Color Brillianz Conditioning Spray vejen frem. Denne innovative leave-in spray nærer og beskytter dit hår og tilføjer en lysende glans, der smukt komplementerer din hårfarve. Vil du beholde dit wet-look hele dagen og natten? For frisuren med noget Brilliantine Gel. Gelen vil give dit hår struktur og definition, perfekt til at skabe et poleret wet-look. For at fastgøre dit wet-look ogholde det på plads hele dagen, afslut med Style High Impact Spray. 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar