HVORDAN BRUGER MAN EN HÅRMASKE?

Oprettet d. under ALLE EMNER, TIPS TIL SUNDT HÅR, PRODUKTINDSIGT

HVORDAN BRUGER MAN EN HÅRMASKE?

I dag anbefaler næsten alle frisører at bruge en hårmaske. Men hvordan bruger man egentlig en hårmaske? Og hvad er dens effekt på dit hår? Keune-teamet fortæller dig præcis, hvordan du bruger en hårmaske, og hvorfor den er gavnlig for dit hår.

 

HVAD ER EFFEKTEN AF EN HÅRMASKE?

Du kan sammenligne en hårmaske med en ansigtsmaske. Hvor en ansigtsmaske nærer og fugter din hud, virker hårmasker på samme måde for at booste dit hårs tilstand og sundhed.

 

HVAD ER FORSKELLEN MELLEM EN HÅRMASKE OG EN CONDITIONER?

Vi spurgte Ewa, Keunes innovationsleder fra Keune Lab: “Tænk på balsam som en daglig letvægtscreme og en hårmaske som en dybt nærende behandling. Hårmasker er formuleret til at levere hårkonditionerende fordele gennem stærkere formler - mere koncentrerede, tykkere, aktive og dybest set efterlades på håret i længere tid. Længere tid tillader ofte dybere og mere effektiv indtrængning af ingredienser. Når man udvikler en balsam, ligger det primære præstationsfokus på overfladen af ​​hårstrået. Målet for en kosmetisk formular er at reducere de kræfter, der er nødvendige for at rede det våde hår, dog også at beskytte håret mod brud. Når man udvikler en maske, er nøglen at genoprette hårfibrene indefra og ud, mens det påvirker det ydre skællags tilstand. Sådanne formler genopliver håret, justerer hårfibrene, genopretter sund glans og blødhed."

Med andre ord: det giver det ekstra boost, håret nogle gange har brug for.

 

 

HVOR OFTE SKAL DU BRUGE EN HÅRMASKE?

Det generelle råd er at bruge en hårmaske en eller to gange om ugen. Det hele afhænger af dit hårs tilstand. Når dit hår stadig føles tørt, når du bruger det to gange om ugen, kan du opgradere brugen til tre eller fire gange om ugen. Du kan dog også overdrive det, og så bliver dit hår for tungt. Dette resulterer så i slapt og livløst hår. Observer, hvordan dit hår reagerer på hårmasken, og juster brugen til det.

 

HVORDAN BRUGER MAN EN HÅRMASKE?

Du kan nemt tilføje en hårmaske til din vaskerutine. Brug en hårmaske i stedet for din balsam. Efter vask skal du tørre dit hår med et håndklæde og fordele hårmasken på længder og spidser af dit hår. Så du påfører masken i håndklædetørt hår. Påfør ikke hårmasken på toppen af ​​dit hår. Lad det trække ind og skyl derefter grundigt.

Tip: For de bedste resultater skal du pakke dit hår ind i et varmt håndklæde, mens du lader det trække ind.

 

 

HVILKEN HÅRMASKE SKAL JEG BRUGE?

Husk på, at ikke alle hårmasker er skabt lige. De er designet til at målrette et specifikt hårbehov. Nogle siger, at du ikke skal bruge en hårmaske med tyndt eller krøllet hår, fordi en maske vil gøre det for tungt. Dette afhænger helt af den type hårmaske du bruger og dens hyppighed. For eksempel med tyndt eller krøllet hår anbefales det, at du ikke bruger det oftere end en gang om ugen eller hver anden uge. Derudover har du også hårmasker specielt til krøllet hår, der bevarer og forstærker krøllens hoppende effekt. Fint hår nyder godt af ingredienser, der styrker og styrker. Når du har farvet hår, anbefales det at bruge en hårmaske, der bevarer farven.

Er det sommer, eller er du ved at rejse til en solrig destination? Så anbefaler vi at behandle dit hår på forhånd med en hårmaske, der beskytter mod UV-stråler. Disse stråler er meget skadelige for dit hår, hvilket gør det tørt. Med påvirkning af klorvand eller salt havvand kan det også hjælpe at bruge en genoprettende maske til dit hår efter din ferie.

Vi guider altid gerne, så du kan få den hårmaske som passer til dig og dit hår. 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar