OPDAG LOW-POO-METODEN: DEN ULTIMATE KRØLLEPLEJE

Oprettet d. under ALLE EMNER, TIPS TIL SUNDT HÅR, TRENDING

OPDAG LOW-POO-METODEN: DEN ULTIMATE KRØLLEPLEJE

Krøller er smukke og unikke, men det har også brug for særlig pleje og opmærksomhed. Hvis du har krøller, kender du sikkert problemerne med kruset, tørt hår og lidt definition. Heldigvis findes der en metode specielt til krøllede lokker: 'low-poo'-metoden. Vi fortæller dig, hvad metoden gør, og hvordan du tager dine krøller til næste niveau.

 

HVAD ER LOW-POO-METODEN?

Low-poo er en metode til sundt, hydreret og hoppende krøllet hår, født ud af passion for hårpleje. Betydningen af ​​'Poo' er shampoo. Betydningen af ​​'low' er, at den indeholder få skadelige ingredienser såsom sulfater, parabener og silikoner. Krøller er naturligt tørrere end glat hår. Med almindelige shampoo skyller du de vigtige olier ud af dit hår, så det tørrer hurtigere. Med low-poo metoden bruger du hårprodukter, der skånsomt renser dine krøller. På denne måde forhindrer du dehydrering, og du vil hurtigt bemærke, at dit hår vil se sundere ud.

 

OVERGANGSFASEN

Vil du starte med lav-poo-metoden? Giv derefter dit hår tid til at vænne sig til det. Forvent ikke perfekte resultater med det samme. Tålmodighed og vedholdenhed er nøglen til at finde den ideelle rutine til dine krøllede lokker.

 

HVAD ER LOW POO SHAMPOO?

Almindelige shampoo indeholder sulfater og silikoner. Disse stoffer fjerner de naturlige olier fra dit hår. Dette kan gøre dit krøllede hår tørt og kruset. Low-poo shampoo er blevet formuleret til at rense dine krøller blidt. De indeholder milde, sulfatfrie rensemidler, der renser dine krøller uden at berøve dem deres naturlige fugtbalance. Dette gør low-poo shampoo meget velegnet til folk med en følsom hovedbund og krøllet hår.

Vores Keune håreksperter har udviklet den nye, innovative krøllelinje, Confident Curl, som er perfekt skræddersyet til krøllet hårs behov. Dette hjælper med at forhindre dit hår i at tørre ud, og du vil hurtigt bemærke, at dit hår ser sundere ud.

Tænk på vores Confident Curl-serie til krøllet hår, som indeholder op til 96 % naturlige ingredienser. Low-poo shampooen indeholder nøje udvalgte ingredienser, der renser dit hår uden at tynge det ned eller udtørre det. Dette sikrer effektiv fjernelse af snavs, olie og produktrester, samtidig med at dit hår holdes hydreret og sundt.

 

FORDELENE VED LOW-POO-METODEN TIL KRØLET HÅR

KONSERVERING AF NATURLIGE OLIER

Krøllet hår er naturligt tørrere end glat hår. Olierne i hovedbunden kan ikke nå krølleenderne ordentligt på grund af krølleformen. Low-poo shampoo bevarer æteriske olier i håret og holder det hydreret og mindre kruset.

 

REDUCERER FRIZZ

Krusset hår er en af ​​de største udfordringer for folk med krøllet hår. Low-poo shampoo renser skånsomt, forhindrer skader på hårets skællag og gør håret glattere og mindre kruset. Low-poo shampoo fremmer restaureringen af ​​naturlige krøllemønstre. Den fjerner silikoner og stylingprodukter, der tynger krøllerne, så dine krøller bliver hoppende igen.

 

SUND HOVEDBUND

En sund hovedbund er afgørende for at fremme stærke og skinnende krøller. Low-poo shampoo holder hovedbunden ren og afbalanceret, så dine krøller skinner.

 

HVORDAN STARTER DU MED LOW-POO-METODEN?

1. Den sidste sulfatvask: Inden du skifter til lav-poo, skal du rense dit hår grundigt med en shampoo, der indeholder sulfater. Dette kaldes den sidste sulfatvask. Dette vil fjerne enhver ophobning og forberede dine krøller til den nye rutine. Det er godt af og til at vaske dit hår og hovedbund med en sulfatshampoo. Dette fjerner rester af stylingprodukter fra dit hår og forhindrer opbygning, der kan tynge dine krøller.

 

2. Vælg en Low-poo shampoo: Se efter en sulfatfri shampoo, der er specielt formuleret til krøllet hår. Denne vil rense dine krøller uden at forstyrre deres naturlige olier.

 

3. Vask dit hår så lidt som muligt: ​​Vi anbefaler at vaske dit hår en eller to gange om ugen. Mange med krøller vasker endda deres hår hver anden uge.

Det er vigtigt at lytte til dit eget hår og justere frekvensen ud fra, hvordan dit hår føles og ser ud. Hvis du bemærker, at dit hår bliver fedtet eller har mindre krøl. Kunne det være tid til at vaske dit hår. På den anden side; hvis dit hår føles tørt, kan du vente længere mellem hver vask.

 

4. Silikonefri balsam: Brug vores Confident Curl silikonefri balsam til at nære og fugte dit hår. Fordel det jævnt gennem dine krøller og lad det sidde i et par minutter for at få dyb hydrering.

 

5. Scrunching: Et afgørende trin i low-poo-metoden er scrunching for at påføre stylingprodukter. Brug Leave-in balsamen til Wavy, Curly eller Coily hår, og kram det forsigtigt ind i dine våde krøller for en smuk definition. Det er vigtigt at gøre dette på gennemblødt vådt hår, ikke håndklædetørt hår.

 

6. Plop: Efter vask skal du tørre dit hår med en bomulds T-shirt eller mikrofiberhåndklæde. Dette reducerer krus og fremmer dannelsen af ​​dit naturlige krøllemønster. Læs her hvordan du klapper dit hår. Efter popping anbefaler vi at føntørre dit hår med en diffuser. For folk med smukke krøller er low-poo-metoden et forsøg værd!

Alles hår er forskelligt. Eksperimenter for at finde ud af, hvad der virker bedst for dine krøller og hovedbund.

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar