Hvorfor skal jeg slutte af med balsam?

Oprettet d. under ALLE EMNER, PRODUKTINDSIGT

Hvorfor skal jeg slutte af med balsam?

Det er individuelt hvor ofte folk vasker hår, men en ting der er vigtigt, er at gøre tingene i den rigtige rækkefølge. Det hår stor betydning for dit hår. 

 

1. Vask håret med shampoo, vask det gerne 2 gange. Da du første gang rengøre håret og anden gang lader alle de gode mineraler fra din shampoo trænge ind i håret. Du vil også opleve at det ikke kommer an på mængden, du kan sagtens nøjes med lidt i første vask, skyl (behøver ikke være grundigt) og kom derefter lidt mere i. Så vil shampooen anden gang skumme mere op, og er nemmere at fordele i håret. 

 

2. Bruger du hår kur er det nu den skal i. Klem så meget vand ud af håret som muligt, ellers fortynder du din hår kur og får ikke det optimale ud af den. Det allerbedste er lige at tage et håndklæde og tørre håret lidt. Lad hårkuren sidde i 3-5 minutter så a den kan trænge godt ind, hvor hårkuren genopbygger samt plejer dit hår. Skyl så grundigt.

 

3. Til sidst afslutter du med at bruge conditioner i dine hårspidser. Ofte skal den kun sidde 1-3 minutter. Det er vigtigt at bruge balsam efter hver hårvask. Da en balsam går ind og lukker hår stråene. Shampooen åbner håret for at kunne komme ind og rense, hvor en balsam lukker håret igen, for at beskytte håret mest muligt.  


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar