Keune You

Oprettet d. under ALLE EMNER, PRODUKTINDSIGT

Keune You

Med Keune You har du mulighed for at blande din helt egen personlige shampoo & balsam. 

Keune You er en unik løsning hvor du kan få en skræddersyet hårplejeløsning der passer lige til dig. Med over 100 kombinationer får du nøjagtig den løsning du har brug for.

Eliksirer - Der er seks plejeeliksirer og fire farvevedligeholdelseseliksirer. Hver Care Elixir har unikke teknologier til volumen, glathed, glans, næring, krøller og farve. Farvevedligeholdelseseliksirer indeholder stærkt koncentrerede pigmenter for at bevare køligt blondt, rødt, kobber og køligt brunt hår. 

Der bliver skrevet navn på æsken, så du kan se vi har blandet den helt specielt til dig. 

Disse Elixir indeholder pleje

Color Elixir - beskytter farvebehandlet hår: pakket med beskyttende ingredienser som Solsikkefrøekstrakt og Solamer UVA og UVB - beskyttelse, denne genoprettende eliksir bevarer farvebehandlet hår sundt, mens det forbedrer dets glans takket være Pigment Lock Technology. Det er den perfekte måde at forlænge resultatet af din smukke hårfarve. 

Nutrition Elixir - nærer tørt og beskadiget hår: denne intenst nærende formel er drevet af Resstoring Nutri-Infusion Technology. Det betyder at ingredienser af høj kvalitet som Creatine, økologisk ris protein og Panthenol giver fugt og reparere skader i håret. Resultatet? Du får et hår der ser og føles så sundt som muligt!

Curl Elixir - definerer krøller: smukke krøller er kendetegnet ved tre ting: bounce, glans og frizz-fri definition. Det er, hvad Curl Elixir gør for krøllet hår. Hydra-Definition Complex fugter krølle indefra og ud, uden de bliver tunge. Keratin hjælper med at styrke, Moringa Oleifera frøekstrakt forskønner hårets tekstur og gør det let for krøllerne at vride og være elastiske. 

Smooth Elixir - udglatter og styrker kruset hår: takket være Silk Infusion Technology bliver håret forvandtes til silkebløde lokker. Rødalger og Quar Quats beriger hårfibrene med mineraler og hjælper med at reducere krus. De danner også en beskyttende hinde omkring hvert hårstrå for at bevare det glathed og glans i håret. 

Shine Elixir - glans til kedeligt hår: korrekt pleje er nøglen til skinnende, sundt hår. Shine Elixir tilføjer glødende glans til selv de kedeligste hårstrå. Keunes multifrugt kompleks og kokosolie nærer grundigt, mens Inulin og Betaine øger glansen og blødhed. 

Volume Elixir - giver fylde til fint til normalt hår: med dit unikke Body Boosting Complex, skaber Volume Elixir fylde og struktur. Fyldt med berigende ingredienser såsom hvedeprotein, hør og Chia frøekstrakter dykker denne eliksir dybt ned i hårfibrene. Der bygger det volumen, skaber styrke og reparerer skader i håret. 

 

Disse Elixir indeholder farvepigmenter

Cool Blonde Elixir - opfrisker kølige blonde og grå toner: pakket med kraftige violette pigmenter til øjeblikkeligt at opfriske blondt, hvis eller grå hår. Den neutraliserer de evt. gule undertoner i håret. Den skal sammenlignes med en silver shampoo/balsam, den indeholder de samme violette pigmenter. 

Cool Brown Elixir - opfrisker kølige brune toner: farvebehandlet brunt hår har tendens til at udvikle sig et orange eller rødligt skær. Denne eliksir neutraliserer og opfrisker smukke brune nuancer. Perfekt til dig med naturligt eller farvebehandlet brunt hår, fra lys til mørkt. 

Red Elixir - opfrisker røde toner: "keep the fire burning" med vores omhyggeligt formuleret Red Elixir vil dit røde hår skinne længere. Til dig der har et farvebehandlet hår og som ønsker at den røde farve forbliver længere.  

Copper Elixir - opfrisker kobber toner: kobberpigmenter har en tendens til at falme for hurtigt. Hold den rosenrøde glød der ser salonfrisk ud med vores kobberforstærkende eliksir. Til dig der har et naturligt eller farvebehandlet kobberagtigt hår.  


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar