5 HÅRTRENDS TIL SOMMER 2022

Oprettet d. under ALLE EMNER, TRENDING

 5 HÅRTRENDS TIL SOMMER 2022

Leder du efter de seneste hårtrends til sommeren 2022? Keune-teamet præsenterer de seneste hårtrends for kvinder til denne sommer. Denne sommer er begyndelsen på en ny æra! Er det på grund af Matrix-filmen, der kommer, eller ser vi alle sammen Squid Game? Hårtrends i 2022 er dristige og giver os frihed til at vise vores karakter.

 

1. REVIVAL AF 90-ERNE HÅRTRENDEN

90'erne er tilbage! En sand nostalgi for millennials og Gen Z'ere blandt os. Udseende som Britney Spears, Christina Aguilera og J.Lo er tilbage, kun bedre! Tænk glat hår og midter skildning. Bemærk venligst: at sundt hår forbliver en trend. Så sørg altid for at bruge et varmebeskyttende middel, før du glatter dit hår.

 

2. BOUNCY WAVES

Langt hoppende bølget hår er en anden hårtrend, som du vil se i sommeren 2022. Bløde bølger med en midterskilning skaber en ubekymret cool-pige-attitude. Med god pleje ser det ud som om dit hår danser.

 

3. VARME FARVER

 

Varme hårfarver gør et sandt comeback i 2022. Farver som rød, kobber og guld er hårtrends i 2022. Disse hårfarver giver en smuk og varm glød hen over sommeren, men er også gode til efterår og vinter.

Keune Semi Color er en perfekt farvebehandling til dette.

 

4. GO COLORFUL ELLER GO HOME

At matche din hårfarve med dit outfit eller blot din karakter bliver denne sommers hårtrend. Enhver farve, der virker for dig, vil også fungere på årets solrige dage! Tænk pastelfarver eller candy pink.

Keune Color Chameleon farvebehandlingen er perfekt. Med dette går du all in, men du bevarer muligheden for nemt at vende tilbage til din egen hårfarve.

 

5.  SPIKY BUN

Sandsynligvis har du allerede set nogle kendisser med denne spidse knold i håret. Knolden er kendetegnet ved at sikre håret stramt tilbage i en hestehale. Vrid derefter dit hår til en stram knold på halen. Lad enderne af håret være løst omkring knolden. Du styler derefter disse punkter med noget gel, hvilket resulterer i den spiky bun!


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar